Holi King – Color run

Het meest essentiële onderdeel van een Color Run is natuurlijk de kleuren. Bij het organiseren van een Color Run is dus uiteraard een veilige en effectieve manier nodig om de vrolijke kleuren over alle renners te verspreiden zodat het tijdens de wedstrijd goed aan kleding blijft plakken, maar na de wedstrijd ook weer gemakkelijk afgewassen kan worden. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is met echt Holi kleurpoeder en een kleurspraymachine. De kleurspraymachine blaast het gekleurde poeder over alle deelnemers die langs rennen en verspreidt de vrolijke kleurtjes zo over iedereen.

Holipoedershop.nl heeft in haar assortiment alles wat voor een geslaagde Colorrun nodig is. Niet alleen kunt u hier gekleurd poeder in allerlei vrolijke kleuren kopen, maar ook de kleurspraymachine en zelfs bodypaint, zonnebrillen, mondkapjes, T-shirts, spuitflesjes en handmatige kleuren shooters zitten in het assortiment, zodat u ook met een aantal vrijwilligers zonder machine vrolijke kleuren kunt verspreiden over uw publiek.

Koop nu bij Holipoedershop.nl alles wat u aan Colour Run kleuren nodig heeft en de beste manieren om deze kleuren te verspreiden!

ga naar Colorrun Pakket

Holi-King-Shop-Now